Siite_About us_1

Siite is een kleinschalig webbureau gevestigd in Amsterdam. Ons moederbedrijf Brandlab werd begin 2016 opgericht door Boy Smeets. Onze expertise daar ligt in het ontwerpen en developen van websites op maat. Momenteel staan wij dagelijks klaar voor meer dan honderd nationale en internationale klanten waar wij websites voor mochten ontwerpen en bouwen.

De laatste jaren ontstond bij onze klanten de vraag naar een alternatief; een professioneel alles-in-één oplossing waarbij wij de WordPress website bouwen, hosten en onderhouden voor een laag maandelijks tarief. De rest is geschiedenis. 

Meer dan anderhalf jaar hebben we gesleuteld aan ons platform waarbij we onze klanten de beste WordPress ervaring kunnen bieden. Geen hoge kosten door de aankoop van dure themas of plugins. Geen hosting, support- of onderhoudscontracten bij diverse firma’s en last but not least; géén hoge opstartkosten! Wij leveren al een website vanaf 0 euro.

We begrijpen natuurlijk ook dat niet alles valt of staat met een website, maar ook met een sterk logo of huisstijl, copywriting, privacyverklaring, nieuwsbrief systeem of Facebook bedrijfspagina. Ook daar kunnen wij jou van dienst zijn! 

Fast forward naar vandaag wanneer je dit leest; ik en mijn team zijn enorm gemotiveerd om jouw online presence tot een succes te maken! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Boy Smeets – Owner

0 +
Klanten
0 +
Websites
0
Klantwaardering
Siite_About us_3

Onze garantie

Simpel; wij leveren jou een betaalbare, professionele website die dag in dag uit door ons technisch wordt onderhouden. Een website die je kunt aanpassen wanneer jij dat wilt. Een website die meegroeit met jouw onderneming. In de tussentijd staan we 24/7 voor je klaar!

Wat wil je nog meer?

Werkwijze

Geen ingewikkeld stappenplan! Na akkoord op de offerte gaan we direct voor je aan de slag. Via je persoonlijk dashboard stuur je ons je wensen en content. Wij maken de website voor jou en deze wordt pas gelanceerd wanneer jij dat wil.

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 voor onze creativiteit, lage prijzen en snelle service. Benieuwd naar de reviews?